skip to Main Content

Algemeen

Negen bomen

In de beschrijvingen hiernaast vind je negen verschillende bomen waaruit gekozen kan worden. De verschillende bomen hebben ieder hun eigen karakter, eigenschappen en symboliek die wellicht aansluiten bij het karakter van jouw kind. Je kunt jezelf op die manier verbinden met een boom: uitbundig, ingetogen, krachtig. Maar ook: staat graag aan de waterkant, bloeit vroeg, komt laat in blad en wat al niet meer aan de verschillende bomen toe te schrijven valt. Op deze wijze hopen wij dat je in de boom een monument voor jouw dierbare vindt. Alle herdenkingsbomen bijeen vormen het monument voor de verloren gegane talenten van de kinderen.

Hoe een boom te planten in het bos

Men kan gedurende het hele jaar een herdenkingsboom aanvragen.
Een herdenkingsboom kost € 200,-. Hierin zijn de kosten verrekend voor de aanschaf, de organisatie van de boomplantdag en het onderhoud en beheer van het bos.
Het Bos der Omarming groeit per jaar door de aanplant van nieuwe bomen  Er wordt twee keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar, een boomplantdag georganiseerd waarop alle aangevraagde herdenkingsbomen worden geplant.

Als je je keuze gemaakt hebt, vul je het bestelformulier in. Daarna ontvang je binnen 3 weken een factuur ter bevestiging.

LET OP: kies voor de juiste locatie!

Twee weken voor de boomplantdag ontvang je de uitnodiging en de boomplantkaart voor deze dag.

Op de boomplantdag ontvang je op vertoon van de boomplantkaart jouw herdenkingsboom die je vervolgens kunt planten.

Mochten er vragen zijn, dan kun je deze stellen via het  contactformulier. 

Back To Top