Ga naar hoofdinhoud

Een boom planten

Wil je graag een herdenkingsboom planten? Dat kan. Je hebt keuze uit zeven soorten bomen. Als je een keuze hebt gemaakt, vul je het aanvraagformulier in en ontvang je een bevestiging. Drie weken voor de boomplantdag ontvang je een uitnodiging en boomplantkaart. Hiermee ontvang je op de dag zelf de herdenkingsboom.

bekijk alle bomen en hun eigenschappen

Kosten van een boom

Een herdenkingsboom kost 275 euro. Hierin zijn de kosten verrekend voor de aanschaf, de organisatie van de boomplantdag en het onderhoud van het bos. Het aanvragen van een boom kan het hele jaar door.

Boomplantdag

In het voorjaar en najaar houden we een boomplantdag. Op deze dag plant jij de boom die je hebt uitgekozen voor je kind. De boomplantdag is een bijzondere dag. Bij binnenkomst klinkt mooie livemuziek. We starten met koffie of thee, gevolgd door een welkomstwoord met uitleg over het programma en het planten van de boom.  Aansluitend krijgen de families de bomen uitgereikt en gaat het in optocht naar de plantvakken in het Bos. Na het planten verzamelen we op het Labyrint, waar de namen genoemd worden van alle kinderen voor wie een boom geplant is. Na afloop is er gelegenheid tot napraten en herinneringen ophalen en ontvang je het boomcertificaat.

Herdenkingsbomen kunnen op de boomplantdag van 23 november 2024  geplant worden.

naar het aanvraagformulier
Back To Top