Ga naar hoofdinhoud

HET BOS DER OMARMING

Niet voor niets heet een unieke plek in Het Wildrijk te Sint Maartenszee „Het Bos der Omarming”. Als familie hebben wij deze omarming ook zo gevoeld.

In 2019 hebben mijn man en ik in het bijzijn van onze kinderen en familie een eik geplant in Wildrijk ter nagedachtenis aan ons zoontje en broertje Christiaan Maria Bokhorst (1970). De boomplantdag hebben wij met elkaar zeer intens beleefd. Het voelde zo fijn dat wij met andere ouders en hun families bijeen waren om een boom te planten ter nagedachtenis aan Christiaan. Voor mijn man en voor mijzelf betekende het enorm veel dat deze mogelijkheid er was. Niet eerder hebben wij zoiets kunnen doen. Wij hebben toen samen besloten om een donatie te doen aan de stichting die dit mogelijk heeft gemaakt ter ondersteuning van hun mooie werk.

Mijn man is in maart 2021 overleden. De eerste kerst na zijn overlijden heb ik onze donatie bekend gemaakt bij het bestuur. Ook in de komende jaren zullen zij een periodieke donatie van mij ontvangen. De vrijwilligers en het bestuur doen enorm hun best om alles zo mooi en zo goed mogelijk te onderhouden. Hier heb ik enorm veel respect voor. Helaas woon ik zelf wat verder weg van Wildrijk, maar in het voorjaar als de wilde hyacinten weer bloeien en ik bij mijn kinderen logeer in Petten aan Zee fiets ik iedere dag naar Wildrijk om van de paarse bloemenpracht te genieten.

De boom van Christiaan (Eik) groeit en bloeit. Een levende en tastbare herinnering aan ons zoontje. Het voelt als een teken van leven. Ik ben blij dat onze donatie in dankbaarheid is ontvangen. Mede namens mijn kinderen wens ik het bestuur en alle vrijwilligers veel succes met deze mooie organisatie. Ik hoop dat er nog vele boomplantdagen zullen komen, opdat hun namen niet worden vergeten.

C. Bokhorst-Polhuis en kinderen

Familie Bokhorst
Back To Top