Ga naar hoofdinhoud
Facebook bericht van Krinkels.
Krinkels viert 65 jaar! Wie jarig is trakteert. Daarom doen wij dit jaar een aantal maatschappelijke projecten waar we tijd en geld voor hebben vrijgemaakt. Voor het laatste project heeft vestiging Alkmaar besloten Stichting Het bos der Omarming te helpen met de voorbereidingen voor een bijzondere dag. Stichting Het bos der Omarming creëert plantlocaties waar de ouders van overleden kinderen een boom kunnen planten voor het grote verlies. Ook organiseren zij de plantdagen waarop de bomen in de grond worden gezet. De nadruk ligt op verder gaan, een jonge boom planten staat hiervoor symbool.
Krinkels heeft enkele voorbereidende werkzaamheden gedaan voor de eerste plantdag in Geestmerambacht van afgelopen zaterdag. We hebben het perceel gemaaid en het grondwerk voor de plantgaten gedaan. Deze werkzaamheden doen wij ook voor de tweede en laatste plantdag dit jaar. Daarnaast doen we nog een controle van de geplante bomen, zo weten we zeker dat ze goed in de grond staan en uitgroeien tot een volwassen boom. Afgelopen zaterdag hebben de ouders de jonge bomen in de grond gezet waar ze mogen wortelen en groeien.
Onze collega’s uit Alkmaar zijn trots en vereerd dat zij hier hun steentje aan bij konden dragen. Het is niet iedere dag dat je iemand kunt helpen met het verwerken van een verlies, al is het maar een klein beetje.
Back To Top