Ga naar hoofdinhoud

Stichting Het Bos der Omarming wordt een warm hart toegedragen. Dat blijkt onder meer uit diverse donaties van particulieren die wij hebben mogen ontvangen. Omdat we zoveel mooie verhalen ontvangen, hebben we besloten de ‘Vrienden van het Bos’ te vermelden op deze pagina (uiteraard plaatsen we uitsluitend met toestemming van de schrijvers). We ontvangen jullie toelichting of verhaal bij een donatie graag via info@hetbosderomarming.nl

Mocht je ook een donatie willen doen, dan kan dit op bankrekeningnummer NL60 TRIO 0338 5063 57 t.n.v. Het Bos der Omarming te Alkmaar. We zijn als stichting afhankelijk van giften en donaties.

Familie Bokhorst

Donatie familie Bokhorst

HET BOS DER OMARMING

Niet voor niets heet een unieke plek in Het Wildrijk te Sint Maartenszee „Het Bos der Omarming”. Als familie hebben wij deze omarming ook zo gevoeld.

In 2019 hebben mijn man en ik in het bijzijn van onze kinderen en familie een eik geplant in Wildrijk ter nagedachtenis aan ons zoontje en broertje Christiaan Maria Bokhorst (1970). De boomplantdag hebben wij met elkaar zeer intens beleefd. Het voelde zo fijn dat wij met andere ouders en hun families bijeen waren om een boom te planten ter nagedachtenis aan Christiaan. Voor mijn man en voor mijzelf betekende het enorm veel dat deze mogelijkheid er was. Niet eerder hebben wij zoiets kunnen doen. Wij hebben toen samen besloten om een donatie te doen aan de stichting die dit mogelijk heeft gemaakt ter ondersteuning van hun mooie werk.

Mijn man is in maart 2021 overleden. De eerste kerst na zijn overlijden heb ik onze donatie bekend gemaakt bij het bestuur. Ook in de komende jaren zullen zij een periodieke donatie van mij ontvangen. De vrijwilligers en het bestuur doen enorm hun best om alles zo mooi en zo goed mogelijk te onderhouden. Hier heb ik enorm veel respect voor. Helaas woon ik zelf wat verder weg van Wildrijk, maar in het voorjaar als de wilde hyacinten weer bloeien en ik bij mijn kinderen logeer in Petten aan Zee fiets ik iedere dag naar Wildrijk om van de paarse bloemenpracht te genieten.

De boom van Christiaan (Eik) groeit en bloeit. Een levende en tastbare herinnering aan ons zoontje. Het voelt als een teken van leven. Ik ben blij dat onze donatie in dankbaarheid is ontvangen. Mede namens mijn kinderen wens ik het bestuur en alle vrijwilligers veel succes met deze mooie organisatie. Ik hoop dat er nog vele boomplantdagen zullen komen, opdat hun namen niet worden vergeten.

C. Bokhorst-Polhuis en kinderen

Donatie familie Scholten

Op 21 mei 2020 overleed Cor Scholten. Hij droeg het Bos der Omarming een warm hart toe. Onder de overlijdensannonce van Cor stond de volgende tekst:

In plaats van bloemen liever een “steentje”
bijdragen aan het Bos der Omarming:
www.hetbosderomarming.nl/actie-draag-je-steentje-bij/

De donatie van de familie Scholten is warm ontvangen door de Stichting en is gebruikt voor de financiering van het labyrint.

Donatie Niels Derks

Zaterdag 27 november 2021 was ik bij jullie om een boom te planten voor mijn broertje Dennis. Veel dank voor het mooie en indrukwekkende moment en de goede organisatie. Ik vond het erg bijzonder om dit samen met m’n familie, te kunnen doen voor Dennis.

Jullie gaven aan dat jullie nog naar sponsoring zoeken voor het namenbord. Graag zou ik €91 (1991 is het geboortejaar van Dennis) doneren.

Niels Derks

Back To Top